Skip to content

Åpningstider - torsdag 23. mai:10:00-20:00

  • Hjem
  • Butikkoversikt
    • Butikker
    • Servering
  • Nyheter
  • Om oss
  • Tilbakemelding
  • Gavekort
  • |

BUTIKKER

Kanelsnurren logo

Kanelsnurren

Åpningstider

Mandag-fredag: 07:30-20:00

Lørdag: 09:00-18:00

Søndag: stengt

Adresse
Jåttåvågveien 7
4020 Stavanger
Veibeskrivelse
Telefon
45 91 83 65

Kanelsnurren er resultatet av bakermester Torbens drøm om et eget bakeri der han kunne dyrke lidenskapen for ekte håndsverksbakst. Etter en barndom der han ofte ble observert løpende i hælene på bakermesterfaren sin, ventet utdannelse til baker og bakermester. I 2009 krysset Torben Skagerrak, og i 2013 gikk drømmen endelig i oppfyllelse. Da åpnet han Kanelsnurren sammen med sin kjære Lærke. Siden dag en, da de var et lite håndverksbakeri, har parets filosofi vært tuftet på den moderne gourmetbakeren, der rene, naturlige råvarer og lang hevetid er selvfølgelige ingredienser. Samtidig er paret bevisst morgendagens smaker og spisevaner.

Ingenting overlates til tilfeldighetene hos Kanelsnurren. For eksempel er det ingenting som heter ”kunder” her. Her omtales man konsekvent som gjest. Og for ens gjester er jo kun det beste godt nok. Kanskje er det også derfor folk flest føler seg så velkomne blant Kanelsnurrens dufter og smaker.

Kanelsnurren er resultatet av bakermester Torbens drøm om et eget bakeri der han kunne dyrke lidenskapen for ekte håndsverksbakst. Etter en barndom der han ofte ble observert løpende i hælene på bakermesterfaren sin, ventet utdannelse til baker og bakermester. I 2009 krysset Torben Skagerrak, og i 2013 gikk drømmen endelig i oppfyllelse. Da åpnet han Kanelsnurren sammen med sin kjære Lærke. Siden dag en, da de var et lite håndverksbakeri, har parets filosofi vært tuftet på den moderne gourmetbakeren, der rene, naturlige råvarer og lang hevetid er selvfølgelige ingredienser. Samtidig er paret bevisst morgendagens smaker og spisevaner.

Ingenting overlates til tilfeldighetene hos Kanelsnurren. For eksempel er det ingenting som heter ”kunder” her. Her omtales man konsekvent som gjest. Og for ens gjester er jo kun det beste godt nok. Kanskje er det også derfor folk flest føler seg så velkomne blant Kanelsnurrens dufter og smaker.