10-20 (10-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu
ASK`n FOYN

ASK`n FOYN

Klær, sko og reiseeffekter

POP-UP STORE

Nettside:http://asknfoyn.no/

Telefon:95 92 06 15

Åpningstider:Onsdag 13-20, Torsdag 10-20, Fredag 10-20, Lørdag 10-18

POP-UP STORE PÅ STADIONPARKEN!

carol_farge-beige2__medium
darcy_farge-gra3__medium

Selger urbane klær til unge gutter og jenter i alderen 10-16 år.

Asknfoyn AS eies og drives av Cathrine Føyn Austdal og Rigmor Ask Ullestad. De har utdannelse fra designer skolen Esmod Oslo, og mange års erfaring fra butikkdrift, salg, personal, klesdesign og interiørdesign. 

Nettbutikken Asknfoyn ble lansert 15. november 2014 med et lite utvalg produkter. Damene jobber aktivt med å finne frem til riktige plagg og trendy antrekk. Reiser på messer og samarbeider med våre tenåringer om hva som er aktuelt. 

ASK`n FOYN utvikler også vår egen ullundertøy kolleksjon,  Hash-Tag by Asknfoyn . Dette er en kolleksjon som er designet for å holde deg varm i hverdagen. Det er utformet slik at jenter og gutter også kan ha dette på under fin klær uten at lange «ullarmer» ødelegger imaget. 

Asknfoyns_woolline_1040_818_85_s

Personlig kontakt og service for våre kunder er svært viktig for oss. Engasjement og interesse forenkler og forgyller hverdager til våre kunder. Tid er noe vi har lite av derfor ønsker vi å bidra her. Ønsker du/dere å komme på besøk til oss en annen dag enn åpningstidene, ta kontakt på post@asknfoyn.no

Klikk inn på  InstagramFacebookTwitter eller  bloggen å få med deg nyheter og inspirasjon. Alltid gøy med feedback. 

Velkommen skal du være!

(Informasjon hentet fra asknfoyn.no/om)