10-20 (10-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu
ASK`n FOYN

ASK`n FOYN

Klær, sko og reiseeffekter

Nettside:http://asknfoyn.no/

Telefon:95 92 06 15

Åpningstider:Onsdag 13-20, Torsdag 10-20, Fredag 10-20, Lørdag 10-18

Urbane klær til ungdommen fra 10 til 100 år.

carol_farge-beige2__medium
darcy_farge-gra3__medium

«Ask’n Foyn» er en klesbutikk for ungdom 10 – 100 år – med hovedfokus på aldergruppen 10 – 18 år.

Nettbutikken ble lansert høsten 2014 og fysisk butikk høsten 2016 i Stadionparken Kjøpesenter på Hinna i Stavanger.

Asknfoyn eies og drives av Rigmor Ask Ullestad og Cathrine Føyn Austdal. De har designer utdannelse fra Moteskolen Esmod. Sammen har de bred erfaring innen design og produksjon av klær og interiør, butikkdrift og salg.

Damene fører en miks av ungdom og voksen tøy da de ser utfordringer med å dekke behovet for klær til ungdom. Ungdommen utvikler seg i ulikt tempo, noen er små og andre er store for alderen. Dessuten ser de at «ungdom» trenger ikke defineres av alder, det handler om hvordan man føler seg.

Derfor sier Asknfoyn nå at de "selger klær for ungdom fra 10 – 100 år"

Cathrine og Rigmor reiser på messer i inn og utland og samarbeider med sine tenåringer og ansatte for å finne frem til de rette merkene og antrekkene for hver sesong.

De utvikler også sin egen ullundertøy kolleksjon som ble kalt  Asknfoyn. Dette er en kolleksjon som er designet for å holde deg varm i hverdagen. Det er utformet slik at jenter og gutter også kan ha dette på under klær til hverdag og fest uten at lange «ullarmer» ødelegger imaget.

Asknfoyns_woolline_1040_818_85_s

I deres nettbutikk kan du handle hele døgnet. Asknfoyn leverer til hele Norge innen 3-4 virkedager. Du har fri retur på alle varer du bestiller. Bor du i Stavanger/Sandnes området kan du hente varene i butikk innen åpnigstider, eller kan varene leveres på døren til deg personlig.

Personlig kontakt og service for kunder er svært viktig for Asknfoyn. Engasjement og interesse forenkler og forgyller hverdager til kunder. Tid er noe alle har lite av derfor ønsker de å bidra her.

Klikk inn på Instagram , Facebook eller bloggen å få med deg nyheter og inspirasjon. Du får svar så fort de har anledning.

Velkommen skal du være!

(Informasjon hentet fra asknfoyn.no/om)